Полтавська Районна Рада Новини

Полтавська Районна Рада Новини

Якби заяви депутатів мали під собою зміст і сенс щодо бездіяльності голови ради, то депутати давно би вже висловили недовіру та достроково припинили повноваження голови ради в сесійному порядку, як це передбачено законодавством України. Однак, усно декларувати незадоволення головою ради депутати можуть, а прийти поставити підпис на проекті про висловлення йому недовіри – бояться та не хочуть зачіпати інтереси очільників їх політичних сил. Або не можуть між собою домовитись, як діяти далі, коли голова буде знятий.

  • Упродовж 1-го півріччя 2022 року на захист інтересів держави пред’явлено 17 позовів на загальну суму a hundred and fifty,8 млн.
  • Усі питання порядку денного сесії – детально опрацьовані раніше у комісіях, тому більшість з них депутати підтримали одноголосно.
  • Комісії було винесено 7 питань, які стосуються роботи комунальних установ.
  • Вороги нашої держави думають, що вони можуть зламати наш дух та волю до боротьби, однак, приклад вояк, героїчно загиблих при селі Великі Зозулинці, зобов’язує від нас здобути перемогу сьогодні, щоб відновити історичну справедливість для держави та народу України.
  • Сертифікат про одужання від COVID-19 (чинний one hundred and five днів із дати встановлення діагнозу).

На моє глибоке переконання діяльність органів місцевого самоврядування має бути в першу чергу відкритою для суспільства. Безумовно, прожиті роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – на зрілість, на терпіння, на толерантність. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі, що вистраждана українцями. Участь у роботі комісій взяв голова районної ради Михайло Кононенко та начальник районної військової адміністрації Дмитро Романов. Українці – захисники нашої державності – нащадки козаків, січових стрільців, вояків УПА.

Працівники здоровими і щасливими у нашій найкращій країні, яка переможе окупантів, відновиться і стане ще кращою. Присяжним є особа, яка у випадках, визначених процесуальним законом, та за її згодою вирішує справи у складі суду разом із суддею або залучається до здійснення правосуддя. По Україні планується роздати 35 тисяч рукавів, що забезпечить зберігання 7 мільйонів тонн зерна. Вже 100 днів Україна ціною тисяч життів виборює власну свободу від російських “визволителів”, які за три дні планували нас загарбати. Бажаю Вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, невичерпної енергії для втілення творчих знахідок, сміливих проектів та наполегливості у досягненні нових висот на ниві журналістики.

№243: Про Затвердження Списку Присяжних Новгородківського Районного Суду Кіровоградської Області

Взірцем для багатьох воїнів, митців, поетів, діячів культури української держави, які свого часу жили під радянською окупацією, і тим, кого радянська держава намагалась стерти із пам’яті українського народу. Взірцем для багатьох воїнів, митців, поетів, діячів культури української держави, які свого часу були під радянською окупацією, і тим, кого радянська держава намагалась стерти із пам’яті українського народу. Історичні та політичні обставини склались так, що цей день вперше святкується за 31 рік відколи Україна здобула незалежність. І zahyst-prav.com.ua зараз це свято відзначається не з пишними урочистостями, а під звуки повітряної тривоги, роботу ППО, постріли танків та артилерії. Сьогодні у це свято, яке ми зустріли в час повномасштабної війни, наша держава та суспільство стоять перед вибором, або згуртуватись, зібрати сили, відкинути суперечності і дійти компромісу, або втратити всі здобутки за 31 рік нашої незалежності. Даною статтею засвідчуємо, що все сказане є незалежною позицією працівників виконавчого апарату Хмельницької районної ради від голови ради та депутатського корпусу.

раййона рада

В зв’язку з тим, що за все скликання не відбулось жодного суду, що визнавав би укладені додаткові угоди незаконними, вважаємо будь-які обвинувачення депутатів з цього приводу безпідставними. Районної ради восьмого скликання, яке провів голова районної ради Василь Тимощук. Тому завдання українців – зробити все, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти до цього максимум зусиль і снаги. Адже від кожного з нас значною мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть у ній наші нащадки. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас. Скликати десяту сесію Полтавської районної ради восьмого скликання 21 липня 2022 року о 10-й годині.

Дорогі Захисники І Захисниці України!

Проте ми знаємо, що боремося за гідну справу, кожен на своєму фронті захищає рідну землю. Дякую вам за натхненну й невтомну працю задля процвітання рідного краю, за високий професіоналізм, любов до землі і відданість обраній справі. Висловлюємо Вам вдячність за довіру та запевняємо, що депутатський корпус докладатиме усіх необхідних зусиль, щоб виправдати ваші сподівання. Разом з депутатами ми працюватимемо над поліпшенням добробуту кожної територіальної громади, опираючись на європейські стандарти відкритості влади. Просимо з розумінням поставитися до тимчасових обмежень, адже всі заходи направлені на збереження здоров’я та безпеки людей. Щиро вітаю працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом.

Центр протидії дезінформації при РНБО України SMS-розсилка від «Cyberpolice» є достовірною і кожен може долучитись до спільної перемоги над ворогом. Центр протидії дезінформації при РНБО України спростовує основні фейки про звільнення з роботи у воєнний час. Більшість Telegram-каналів вже змінили риторику на проукраїнську, хоча досі існують ті, хто підтримує ворога. Щиро дякуємо вам за неоціненну відданість і любов до рідної України, за незгасну жагу до борні за волю крізь віки. З нагоди свята в Рівненській районній державній адміністрації відбулися урочисті заходи.

План Проведення Засідань Постійних Комісій Районної Ради

Із зникненням пам’ятників Леніна і вулиць імені Жукова ми констатуємо — українська національна ідея, жива пам’ять справжньої, не писаної радянськими провладними істориками історії нашого народу — і разом із ним ідея нашої нації та держави — перемагає. Як перемогла у 1991 році, як перемогла під час Революції Гідності у 2014-му, і як має перемогти та зберегти нашу державу й наш народ зараз, коли за нашу свободу і право нашого існування триває війна із Росією. Йдучи вулицями ми все рідше зустрічаємо окупантську радянську символіку про катів і поневолювачів українського народу. У сесійному залі Хмельницької районної ради відбулась зустріч з керівниками сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств Хмельницького району. Участь у нараді взяли голова Хмельницької райради Олександр Чорнієвич, начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук, перший заступник Віктор Паламарчук, заступник Василь Головатюк, заступниця Заряна Попадіна. Участь у нараді взяли голова Хмельницької райради Олександр Чорнієвич, перший заступник Віктор Паламарчук, заступник Василь Головатюк, заступниця Заряна Попадіна, начальник Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук.

Заяви депутатів про порушення цієї статті не мають жодного правого сенсу. Наприклад, окремі голови фракцій, посилаються на порушення головою ради Регламенту. Начебто, голова ради самовільно вносить на розгляд пленарних засідань сесій порядок денний сесії, але згідно Регламенту (ст. 30) порядок денний формується саме головою ради. Рік тому, 15 вересня 2021 року, депутати останній раз спромоглися зібратися та провести 7 позачергову сесію Хмельницької районної ради. Унікальний по своєму розміщенню, багатий різноманітними ресурсами, Кременчуцький район має всі перспективи росту і розвитку як економічної сфери, так і соціальної інфраструктури.